angolosan távozott

2018.01.05. 14:47

Kitúrták a stúdióból az Oscar-jelölt rendezőt

Megvárakoztatták, ezért megsértődött, és jól megmondta a magáét.

Amikor a Tűzgyűrű című szörnyes-óriásrobotos film a várakozások ellenére óriási siker lett – összesen 411 millió dollárt hozott –, mindenki tudta, hogy jön a folytatás, és azt is biztosra vették a rajongók, hogy az első rész rendezője, Guillermo del Toro (A faun labirintusa) viszi tovább a stafétát. Ám nem így lett, és a mexikói filmes most elárulta, miért lépett le.

„Tényleg készültem a folytatásra, csinosítgattam a forgatókönyvet, megterveztem az új szörnyeket meg a robotokat, aztán azt mondták, hogy várnom kell fél évet. Erre kiszálltam, de még segítettem megtalálni az új rendezőt, aki Steven DeKnight lett„

– mesélte del Toro a Hollywood Newsnak.

”Van egy olyan dolog a szakmában, hogy foglalás, nekünk is le volt foglalva a Pinewood Studios több műterme a forgatáshoz. A foglalás addig él, amíg be nem jön a képbe egy másik produkció. Esetünkben ez a xXx: Újra akcióban volt, Vin Diesellel a főszerepben. Megkapták a mi helyünket, és a Pinewood azt mondta, majd fél év múlva mi jövünk. Mivel én ennyit nem tudok várni, inkább kiszálltam, hogy a következő projektemen dolgozzak.”

A Tűzgyűrű: Lázadás a sztori következő generációjának szörnyek elleni harcát mutatja be – írja a UIP. A főhős annak a parancsnoknak a fia, akit Idris Elba játszott az előző részben, John Boyega alakítja, és természetesen a megaszörnyek és a robotok is új nemzedékeket képviselnek.

Borítókép: Shutterstock

Címkék#tűzgyűrű

Ezek is érdekelhetik