Bulvár-celeb

2024.04.21. 05:00

Emlékszik Magnumra, a nők bálványára? Ilyen megdöbbentően néz ki most

Tom Selleckért a nyolcvanas években odavoltak a nők, a férfiak pedig irigyelték. A jóképű világsztár mostanában készült képei alapján azonban már csak árnyéka egykori önmagának.

MW

Tom Selleck neve összeforrt Magnuméval

Forrás: Getty Images

Fotó: CBS Photo Archive

A színész 1945-ben született Detroitban, jövőre kereken 80 éves lesz. Színészi pályafutását egy Pepsi-reklámban kezdte, de a karrierre sokat kellett várnia: már 30 éves is elmúlt, amikor a reklámfilmeken és néhány sorozat próbafelvételén túl tudott jutni.

Mi lett a sármos szívtipróból?

A Magnum P. I. című televíziós sorozat hozta meg végül Tom Sellecknek a sikert: 1980 és 1988 között 162 epizódot forgattak le belőle, világszerte ismert lett. 

A fiatalabb generációk a Jóbarátokból emlékezhetnek rá: ő alakította Richard Burke-ot, Monica egyik legnagyobb szerelmét.

Tom Selleck egy ideje már csak ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, a közelmúltban több paparazzi kép is készült róla. Tavaly novemberben a Daily Star osztott meg egy friss képet az egykori Magnumról. Azt írták, külseje miatt elkezdtek aggódni Tom Selleck rajongói.

Tavaly novemberben eléggé megijesztette a rajongókat a külsejével
Forrás: Origo / Daily Star

Ugyanis nem hasonlít arra az emberre, aki egykor a Jóbarátok szemésze vagy éppen a Magnum sztárja volt.

Magnum, P.I.  (alt.: MAGNUM PI  / MAGNUM, PI)
Tom Selleck Magnum szerepében a nők bálványa lett
Fotó: CBS Photo Archive / Forrás: Getty Images

Egyes információk szerint a világsztárt reumatoid artritisz, ízületi deformitásokat okozó betegség gyötri, az erre szedett szteroidoktól pedig akár meg is vakulhat a szakértő orvos szerint. Az viszont bizonyos, hogy Tom Selleck az ezt megíró lapot korábban már beperelte.

Tom Selleckről még több friss fotó nézhető meg az Origo cikkében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!