utolsó simítások?

2020.07.03. 20:30

Thiago már fél lábbal Liverpoolban van

A nemzetközi futballsajtó gyakorlatilag biztosra veszi, hogy a Bayern München spanyol középpályása, Thiago Alcántara a Bajnokok Ligája-címvédő és friss angol bajnok FC Liverpoolnál folytatja pályafutását.

PHOTO ASSEMBLY: Thiago ALCANTARA (FC Bayern Munich) apparently before moving to Liverpool. Archive photo: Thiago ALCANTARA (FCB), gesture, gives instructions, action, single image, cut single motif, half figure, half figure. Soccer 1.Bundesliga, 7.matchday, matchday07, FC Bayern Munich M) - TSG 1899 Hoffenheim 1-2, on 05.10.2019 in Muenchen ALLIANZARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI-VIDEO. ¬ | usage worldwide

Forrás: AFP / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Fotó: Frank Hoermann

A 29 éves játékos a maga részéről már megállapodott a szigetországiakkal, még a két klubnak kell dűlőre jutnia, bár a felek itt is közel vannak az egyezséghez – írta pénteken a Sport.es.

A katalán sportnapilap úgy tudja: az anyagiakat illetően akad nézetkülönbség, mivel

a német bajnok vezetése 35 millió eurót akar kapni a 37-szeres válogatott labdarúgóért, a Liverpool azonban ennyit nem szeretne fizetni érte.

Thiago, akinek jelenlegi piaci értékét a mértékadó Transfermarkt.com 48 millió euróra becsüli, a 2019/20-as szezonban 35 meccsen játszott a bajor együttesben, háromszor volt eredményes és két gólpasszt adott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!