Jó fogás

2018.05.12. 10:20

Drogkereskedőket és két kilónyi anyagot fogtak a rendőrök

Több mint két kilogramm kábítószert - kokaint és marihuánát - foglaltak le a rendőrök és drogkereskedőket vettek őrizetbe - ismerteti honlapján a rendőrség.

Az egyenruhások egy budapesti XIV. kerületi lakóparkban tartott összehangolt akcióban két török állampolgárt fogtak el, akik a nyomozás adatai szerint Hollandiából hoztak Magyarországra kábítószert.

A razziát akkor tartották, amikor a két férfi éppen megkezdte a Hollandiából megérkezett autó szétszerelését. A rendőrök az alvázban 1,1 kilogramm kokaint találtak. A török férfiak otthonában kábítószer méréséhez és porciózásához szükséges eszközöket, telefonokat és nagy mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

Ezzel párhuzamosan a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták szentendrei házában A. Ferencet, aki a drogértékesítésben vett részt. Az akcióban a rendőrök segítségére volt a Körte nevű drogkereső kutya, a nyomozók az állat jelzése alapján bukkantak a házban több helyen összesen 130 gramm kokainra, valamint 1 kilogramm marihuánára. A szolgálati kutya emellett a házzal szemben lévő üresen álló telken is drogot észlelt. Ott a rendőrök további 124 gramm kokaint találtak elásva, amelyet feltehetően A. Ferenc rejtett el.

A két török férfit és A. Ferencet a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, kezdeményezve előzetes letartóztatásukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!