PR-cikkek

2017.06.02. 13:30

Wakeboardpálya és plázs épült a Zselicvölgyben

promóció Új attrakcióval bővült a Zselic turisztikai kínálata: a Kaposvártól 20 kilométerre, Hajmáson található Zselicvölgy Szabadidőfarmon plázst, víziparkot és wakeboardpályát építettek, amely pünkösdvasárnaptól egész nyáron várja a vendégeket.

Promóció

A 2014 decemberében átadott Zselicvölgy Szabadidőfarm évről-évre folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, hogy az egész évben nyitva tartó turisztikai létesítmény vendégei számára tartalmas, élményekkel teli kikapcsolódási lehetőségeket biztosítson.
– A mostani fejlesztésünkkel a nyári szabadidős kínálatunkat bővítettük – mondta ifjabb Lóki Géza ügyvezető igazgató. – A térség kikapcsolódni vágyó lakóinak, valamint a farmunkon pihenő vendégeinkek egy világszerte rendkívül sikeres szabadidőportot hoztunk el. A wakeboard pályánkon mindenki kipróbálhatja a drótpályás vizisízés élményét. – A fejlesztéseinket a gyermekek számra kialakított homokos part és vízi játékok, valamint egy mediterrán hangulatú plázs teszi teljessé.

A látogatókat ezeken kívül számos élmény várja a Zselicvölgyben. Az elmúlt években 8 négyszobás apartmanház mellett rendezvénypince, modern teniszcsarnok, étterem, wellnessház, bowlingpálya, minigolfpálya és több szabadtéri sportpálya épült. Ezek mellett lehet még lovagolni, túrázni és kerékpározni is.
Bővebb információért kattintsanak a www.zselicvolgy.hu oldalra.

A Zselicvölgy százhúsz fő fogadására alkalmas a’la carte éttermében megkóstolhatják a zselici konyha finomságait. A nemrégiben megújult étlapon a helyi alapanyagokra építő tradicionális magyar konyha finomságait ízlelhetik, hozzá pedig a régió legnevesebb pincészeteiből származó zamatos magyar borokat kortyolhatnak a vendégek.

Gelencsér Attila országgyűlési képviselő az új fejlesztés átadásán kifejtette: az elmúlt évben rekordot ért a hazai turizmus, és minden jel arra mutat, hogy az idén is sikeres éve lesz az ágazatnak. Jól érzékelhető ez a pozitív elmozdulás a Zselicben is. A mintegy 1200 négyzetkilométer nagyságú térségben ma már az erdőművelés, a vadgazdálkodás és a mezőgazdaság mellett igen fontos terület a turizmus. Az elmúlt években történt fejlesztéseknek köszönhetően jelentősen megnőtt az ide érkező belföldi és külföldi turisták száma.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Wakeboard pálya nyílt a Zselic Szabadidőfarmon
[/caption]

– Mi, a megyei önkormányzatnál csak részben tudjuk segíteni ezt a sikert, de úgy gondolom, nem elhanyagolható mértékben. 43,5 milliárd forint áll rendelkezésünkre, hogy lefektessük a sikeres gazdaság infrastrukturális alapjait, hogy szakembereket adjunk a gazdaság szereplőinek, hogy valamilyen formában javítsuk az itt élők életkörülményeit – hangsúlyozta Biró Norbert. – Egyedül azonban nem tudunk minden területre kiterjedően segítséget nyújtani, ehhez kellenek a vállalkozások, melyek felismerik a lehetőségeket, melyek ki tudják használni a somogyi adottságokat. A turizmus mindig is komoly értéket képviselt megyénkben, melyre bizton mindig is támaszkodhattunk. A jövő szerves része marad az ágazat, s szerencsére nem csak a Balaton, hanem a megye más régiói is felzárkóznak. Ezért is öröm, hogy a Zselic szívében újabb beruházást adhatunk át, mely tovább növeli Somogy vonzerejét. Az pedig talán már csak hab a tortán, hogy a megyei önkormányzat is hozzá tudott járulni a település fejlődéséhez, hiszen mintegy 30 millió forintos területfejlesztési forrásból az idősek nappali ellátásához kapcsolódó épület felújítás kezdődhet meg hamarosan Hajmáson.

Új attrakcióval bővült a Zselic turisztikai kínálata: a Kaposvártól 20 kilométerre, Hajmáson található Zselicvölgy Szabadidőfarmon plázst, víziparkot és wakeboardpályát építettek, amely pünkösdvasárnaptól egész nyáron várja a vendégeket. Promóció Wakeboard pálya nyílt a Zselic Szabadidőfarmon Wakeboard pálya nyílt a Zselic Szabadidőfarmon Wakeboard pálya nyílt a Zselic Szabadidőfarmon -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!