Fizetett hirdetés

2023.07.18. 11:45

Gyakran elérhető szakmunkás álláslehetőségek Kecskeméten és környékén

A képzett és felkészült szakikra Kecskeméten is nagy igény mutatkozik munkáltatói oldalról. Mindezt az állásportálok hirdetései is alátámasztják, ahol gyakran lehet újabb és újabb szakmunkás álláslehetőségekkel találkozni. Ez alól a KecskemetAllas.hu sem jelent kivételt, amely weboldal kínálatának visszatérő szereplői a szakmunkás pozíciók. Íme néhány gyakori példa!

Sonline.hu

Gyakran elérhető szakmunkás álláslehetőségek Kecskeméten és környékén - KecskemetAllas.hu

Fotó: KecskemetAllas.hu

Asztalos

Asztalos álláslehetőségek már többször is előfordultak a KecskemetAllas.hu kínálatában. Kerestek már többek között fürdőszobabútorok gyártásával, tetőablakok gyártásával, illetve medencegyártással foglalkozó céghez is munkavállalókat asztalos pozícióba a portálon keresztül. A munkakör betöltéséhez jellemzően asztalosipari szakmunkás végzettségre volt szükség, ami mellett kifejezett előnyt jelentett a szakmai tapasztalat. Emellett pedig a személyes tulajdonságok tekintetében a precizitás, a pontosság és a csapatmunkára való képesség jelent meg gyakran az elvárások között.

Autószerelő

Az autószerelői pozíciók szintén több esetben elérhetőek voltak már a KecskemetAllas.hu felületén. A feladatokat ez esetben a tipikus autószerelői teendők jelentették, beleértve a gépjárművek műszaki vizsgára való felkészítését, a gépjárművek mechanikus javítását és karbantartását, az időszakos szervizek elvégzését, illetve a gumiszerelést. A pozíció betöltéséhez az autószerelői végzettségen kívül jellemzően B kategóriás jogosítványra, fizikai alkalmasságra, valamint gyors, pontos és precíz munkavégzési képességre volt szükség. 

Klímaszerelő

A klímaszerelői munkakör szintén azon pozíciók egyike, amely már többször is megjelent a szakmunka álláskategória alatt. A feladatkör jellemzően ipari és lakossági klímák szerelését egyaránt magában foglalta. Ezen feladatok ellátásához pedig általában klímaszerelői végzettségre, némi szakmai tapasztalatra, csapatjátékos attitűdre és az igényes munkavégzésre való törekvésre volt szükség. 

Villanyszerelő

Végezetül pedig a villanyszerelői lehetőségekről sem feledkezhetünk meg, hisz ezek a pozíciók is visszatérő szereplői a KecskemetAllas.hu kínálatának. Itt találhat villanyszerelő állást Kecskeméten. A munkakör meglehetősen sokrétű feladatokkal jár együtt, hisz egy villanyszerelő többek között az áramellátáshoz szükséges vezetékrendszerek kiépítési, karbantartási és javítási munkáit is végzi. Ezek a tevékenységek pedig releváns szakiskolai végzettséget, magas szaktudást, nagyfokú precizitást, önállóságot és kiemelkedő problémamegoldó képességet követelnek meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában