Fizetett hirdetés

2023.08.21. 11:47

Álláslehetőségek egészségügyi pozíciókban Szombathelyen

Egészségügyi pozíciókban megannyi lehetőség adódhat az elhelyezkedésre, többek között Szombathelyen is. Ilyen jellegű állásokért érdemes lehet például nyomon követni a SzombathelyAllas.hu weboldalát, amely portálon az egészségügy, gyógyszeripar álláskategória alatt is szoktak megjelenni újabb hirdetések. A következőkben az itt előforduló munkalehetőségekre hozunk néhány példát!

Sonline.hu

Álláslehetőségek egészségügyi pozíciókban Szombathelyen - SzombathelyAllas.hu

Fotó: SzombathelyAllas.hu

Minőségbiztosítási asszisztens 

A SzombathelyAllas.hu kínálatában egy plazmaközpont jóvoltából nemrégiben minőségbiztosítási asszisztensi pozíció jelent meg. A feladatokat ezen munkakör esetében olyan tevékenységek jelentik, mint például a centrum minőségbiztosítási rendszerének működtetésében és ellenőrzésében való aktív közreműködés, a megrendelések lebonyolítása, a dokumentumkezelés, valamint a vezetőség teljeskörű adminisztratív támogatása.  Az adminisztratív feladatokhoz egyébként hozzátartozik a személyügyi adminisztráció is, beleértve a beléptetésekkel, jelenléti ívekkel és képzésekkel kapcsolatos teendőket.  

Mindezen feladatok ellátásához pedig felsőfokú végzettségre, középfokú angol és/vagy német nyelvtudásra, illetve magas szintű számítógépes ismeretekre (főként MS Office) van szükség. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán kiemelt jelentőséggel bír az analitikus gondolkodásmód, a proaktív attitűd, a pozitív kisugárzás, a terhelhetőség, továbbá nem utolsósorban a jó szervező- és kommunikációs képesség.  

Donorvizsgáló orvos 

Donorvizsgáló orvos álláslehetőség szintén képezte már részét a SzombathelyAllas.hu kínálatának, méghozzá ugyanazon plazmaközpont jóvoltából. A feladatkör ez esetben olyan tevékenységekből állt, mint például a plazmaadók fizikális vizsgálata és plazmaadásra való alkalmasságuk megítélése, a donorok vérképének és vitális paramétereinek kiértékelése, az orvosi felügyelet biztosítása, továbbá a szükséges adminisztrációs teendők elvégzése. Itt talál donorvizsgáló orvos állást Szombathelyen

A pozíció betöltésének természetesen alapvető követelménye volt az általános orvosi diploma és az érvényes működési engedély. Emellett fontos követelmény volt még a felhasználói szintű számítógépes ismeret, valamint a személyes tulajdonságok tekintetében a pozitív kisugárzás, az energikus személyiség és a kiemelkedő kommunikációs készség.  

Értékesítési tanácsadó (audiológus) 

A portál kínálatában arra is volt példa, hogy egy szombathelyi halláscentrumba kerestek új kollégát értékesítési tanácsadó (audiológus) pozícióba. Itt a feladatokat többek között a halláscentrum zökkenőmentes menedzselése, az ügyfelek hallásdiagnosztikájának és rehabilitációjának támogatása, valamint különböző asszisztensi és adminisztratív feladatok ellátása jelentette.  

A pozíciónak alapvető feltétele az érettségi volt, és az adiológiai asszisztensi képzés elvégzésében támogatást nyújtott a munkáltató. Ezenkívül a személyes tulajdonságok kapcsán kiemelet fontosággal bírt a határozott fellépés, a kiváló kommunikációs képesség, az ügyfélközpontúság, a nyitottság, illetve a fejlődni akarás.  

Recepciós 

Recepciós munkakört megannyi helyen, így természetesen egészségügyi intézményekben is van lehetőség betölteni. Ilyen pozíció ugyancsak előfordult már a SzombathelyAllas.hu felületén, amelynek betöltésével olyan feladatok jártak együtt, mint például az érkező vendégek fogadása, a bejövő e-mailek és telefonok kezelése, az általános asszisztencia ellátása, az adatrögzítés, a nyilvántartások vezetése, továbbá a kollégák munkájának támogatása. Az esélyes pályázáshoz pedig legalább középfokú végzettségre (az egészségügyi képesítés előnyt jelentett) és releváns szakmai tapasztalatra is szükség volt.   

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában