Hirdetés

2023.11.02. 09:30

Egonomikus irodai székek – előnyök és típusok

Az ergonomikus kialakítású irodai székek célja, hogy teljesen egyéni igényekre szabható módon használhassuk őket. Ezt az állítható magasság, az állítható és dönthető háttámla, valamint az állítható kartámlák biztosítják. Amennyiben te is ergonomikus széket keresel otthoni vagy irodai használatra, ez a cikk segít majd a tökéletes darab kiválasztásában.

Forrás: liftor.hu

Milyen opciók közül választhatunk?

A választási szempontok a fentiek alapján viszonylag egyértelműek. Az állítható magasság, valamint az egyes részek állítható jellege a legfontosabb. A Liftor három irodai szék típust ajánl kínálatában: Active, Balance és Tasty. Ezen kategóriák között kell tehát választanod az egyéni igények alapján. Nézzük meg, hogy miben különböznek ezen darabok.

A Tasty darabok alap ergonomikus funkciókkal lettek ellátva. Ez nagyszerű választás lehet azok számára, akik szűkebb költségvetéssel keresnek irodai széket. Kicsit drágább, azonban nagyon egyedi darabokat találhatunk a Balance kategóriában. Ezen egyensúlyozó szék támogatja a helyes, egyenes testtartást, ellazult vállakat és az aktív ülést.

Amennyiben az ár nem akadály, az Active kategóriában is érdemes lehet szétnézni. Ezek a magasabb árkategóriás darabok ugyanis extra ergonomikus tulajdonságuknak köszönhetően még kiemeltebb kényelmet biztosítanak.

A Liftor Active ergonomikus irodai szék minden fenti kritériumnak megfelel, tökéletes ergonomikus irodai szék. A maximális ergonómia az egészséges testtartást segíti elő. Háttámlája minden irányba mozgatható: szinkronmechanikájának köszönhetően a háttámla dőlésszöge módosítható, kétrészes kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy mindkét részt oldalirányba mozgathass. A kartámaszok szintén három irányba állíthatóak, függőlegesen, vízszintesen, valamint oldalirányba is. Ennek köszönhetően garantáltan hatékony megtámasztást biztosít karodnak munka közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában