Sport

2012.10.31. 17:09

Magyar Kupa: egy gól, három kiállítás, siófoki továbbjutás

Legyőzte harmadosztályú ellenfelét, így bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb tizenhat csapat közé az élvonalbeli FGSZ Siófok.

Keszthelyi Zoltán

Felsőtárkány SC–FGSZ Siófok 0–1 (0–0)
Ha nem is gólzáporral, de továbbjutott harmadosztályú ellenfele ellen a Magyar Kupában az élvonalbeli FGSZ Siófok. A győztes találatot a szeptemberben igazolt – a bajnokságban eddig mindössze 26 percet játszó – Sluka szerezte, aki a Ligakupa után ebben a sorozatban is betalált már kék-sárga színekben.
– A legnagyobb öröm, hogy sérülés nélkül megúsztuk, a legnagyobb ellenfelük ugyanis a pálya volt – értékelt Horváth Károly, aki hozzátette: hozzáállása miatt az egész csapat dicséretet érdemel.Felsőtárkány, 300 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor.
Felsőtárkány: Nótás – Debreceni (Baji 70.p), Nagy Cs., Bíró, Szűcs Á. – Kaszás – Fekete, Nagy P., Busai (Dér 63.p), Ragó (Sebők 78.p) – Besenyei. Edző: Vígh Ferenc.
FGSZ Siófok: Heinrich – Pécseli, Nyári, Deák, Fodor M. – Sluka (Sipos 58.p), Gál A., Windecker, Horváth B. – Kiss M. – Molnár M. (Zamostny a szünetben). Vezetőedző: Horváth Károly.
Gólszerző: Sluka 56. perc.
Kiállítva: Kaszás 79. p., Baji 91. p., Busai a 92 p.

Ezek is érdekelhetik