Sport

2014.05.11. 18:27

Óriási pofonba szaladt bele a Csurgói KK

Hét góllal kapott ki a Csurgói KK az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokság bronzcsatájának második felvonásán, így szerdán újra összecsapnak a felek.

Sonline

Csurgói KK–Balatonfüredi KSE 31–38 (11–20)
A szégyenteljes fiaskó ráadásul hazai pályán történt, ahová minden csurgói szurkoló ünnepelni érkezett. A csapat olyan teljesítményt nyújtott ami nem minősíthető, 25 perc után már tíz góllal vezetett a vendég együttes. Érthetetlen volt, hogyan tudott egy egész félidőn a pályán tartózkodni olyan játékos, akinek minden megmozdulásából indult az ellenfél, és akinek viszont jól ment a játék 15 perc után a padon üldögélt.  Sok sok ilyen hasonló tényező kellett ahhoz hogy ennyire megalázó eredmény szülessen.

Valami nagyon nincs rendben a csapat körül, mintha valami a svédországi, és a németországi meccsen eltörött volna. Láthatóan megbomlott valami és azóta csak szenved a csapat. Pedig szerdára valahogy le kell vetkőzni mindenkinek minden gondját, mert a harmadik meccs után már nincs lehetőség javítani. Nagyon elgondolkodtató volt az is, ami talán még soha nem fordult elő a csurgói sportcsarnokban, hogy egy vereség után néhány játékos a hátsó ajtón, elbújva a szurkolók elől csendben távozzon, míg a csapat másik része kijön a szurkolók közé, akik ráadásul egy ingyenes koncertet szerveztek a csarnok elé. Persze jó magyar szokás szerint asztal alá lehet söpörni a már mindenki előtt látható problémákat, de azzal semmi nem fog megoldódni.
 

Csurgó, 1100 néző. V: Hargitai G., Markó G.
Csurgói KK: Wyszomirski – Aguirrezabalaga 1, Savic, Puhovszkij 8, Grebenár, Szöllősi Sz. 7, Gazdag 9 (8). Csere: Pallag (kapus), Herbert G., Borsos T., Oláh G., Nagy M. 1, Pordán, Lele 4, Vadkerti 1, Országh. Edző: Imre Vilmos.
Balatonfüredi KSE: Székely – Tombor 5, Faluvégi 5, Szöllősi B. 13 (2), Zdolik 4, Kovács Gy. 1, Pásztor I. 4. Csere: Komendánt (kapus), Juhász K. 1, Bóka 2, Kis Á., Bánhidi, Vasvári, Bujtár Á. 1, Grigorjev 2, Győri M. Edző: Sótonyi László.
Kiállítások: 10, ill. 20 perc
Hétméteresek: 10/9, ill. 3/2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!