Sport

2015.03.18. 17:25

Prukner László visszatért és csatárt is igazolt a Rákóczi

Megvan a Merkantil Bank Labdarúgó NB II.-ben jelenleg kieső helyen álló Kaposvári Rákóczi FC új szakmai irányítója. Az egykori vezetőedzővel Prukner Lászlóval sikerült megállapodni a közös folytatásról. Erről Czimmerman Árpád, a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. ügyvezetője közleményben tájékoztatta a sajtót.

Sonline

– Március kinevezésem után a csapatot addig felkészítő edző távozott Kaposvárról – áll Czimmerman Árpád, a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. ügyvezetőjének közleményében. – A legfontosabb feladataim közzé tartozott a szakmai munka folyamatosságának a biztosítása. Rengeteg szurkoló keresett meg, hogy próbáljam visszacsábítani a Kaposvári Rákóczihoz a korábbi sikeredzőt, Prukner Lászlót. A csapat szurkolói szerint az ő személye biztosíték a megfelelő szakmai munkára, és megadja a reményt az eredményes szereplésre. A szakemberrel többször is tárgyaltam az elmúlt hetekben, amelynek eredményeként sikerült megállapodnunk egymással. A jövőben tehát Prukner László mint szakmai igazgató vezetésével készülnek labdarúgóink. Szita Károly polgármester is gratulált az új mester kinevezéséhez és támogatásáról biztosította. A másik fő feladat, az anyagi helyzet stabilizálása, melynek terén sikerült előbbre lépnünk, már látjuk a fényt az alagút végén, amely a csapatnak is nagyobb tartást és önbizalmat adhat.



A Kaposvári Rákóczi FC 19 forduló után négy győzelemmel, két döntetlennel és tizenegy vereséggel áll az utolsó előtti, tizenötödik helyen a pontvadászatban. A zöld-fehérekre újabb nehéz feladat vár a 20. fordulóban, ugyanis március 20-án, pénteken 15.30 órakor az éllovas Vasas vendégei lesznek.

Támadó érkezett a Rákóczihoz

Korábbi korosztályos válogatott támadóval erősödött a Kaposvári Rákóczi FC kerete. A somogyiaknál folytatja pályafutását a 25 esztendős Faggyas Milán. A miskolci születésű, 175 centi magas futballista a Diósgyőr színeiben mutatkozott be az élvonalban, a későbbiekben pedig megfordult a Debrecen, az osztrák Mattersburg, a Budapest Honvéd, a Szolnok, a Sopron és a Lombard Pápa együttesében. Faggyas Milán korábban pályára lépett az U18-as nemzeti csapatban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!