BIRKÓZÁS

2019.09.25. 11:00

Külföldön is remekeltek a sportiskolás birkózók

Több versenyen is kiválóan helytálltak a Kaposvári Sportközpont és Sport­iskola birkózói.

Kun Z.

Prievidzában nemzetközi szabadfogású és női birkózóversenyen vett részt a szakosztály négy versenyzője, ahol az alábbi eredmények születtek – serdülő leány 46 kg: 1. Fáth Bianka. Junior női 50 kg: ...2. Kiss Krisztina. Diák fiú 35 kg: ...3. Karádi Zsombor. Diák fiú 37 kg: ...2. Bíró Botond.

A Kaposvári Városi Sportcsarnokban rendezték a kötöttfogású diákolimpia területi döntőjét, ahol a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola versenyzői az alábbi eredményéket érték el – Diák II. korcsoport, 50 kg: ...2. Svéninger Balázs. 63 kg: ...2. Orgoványi Péter. 63 kg: ...3. Weidl Balázs. Diák I. korcsoport, 35 kg: 1. Karádi Zsombor. 35 kg: ...3. Klenovics Péter. 38 kg: ...3. Bíró Botond.

A területi bajnoksággal egy időben Esztergomban rendezték a kadet kötöttfogású országos bajnokságot, ahol a Kaposvári Sportközpont és Sport­iskola versenyzői két ezüst- és egy bronzérmet szereztek. Eredmények – 48 kg: ...2. Kondi Milán. 65 kg: ...3. Koleszár Gábor. +110 kg: ...2. Rézműves Patrik. +110 kg: ...5. Tóth Zsombor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában