bulika

2020.07.07. 14:37

Habparti a szabadidőparkban ovisoknak és sulisoknak

Ezúttal nem tűzoltásra használták eszközeiket a törökkoppányi önkéntes tűzoltók, hanem a gyerekek mosolyra fakasztására.

Koszorus Rita

Az elmaradt gyereknapot ünnepelték meg Törökkoppányban a nyári napközi iskolás diákjai és az óvodások.

A helyi önkéntes tűzoltó egyesület minden erejét a gyerekek szórakozására összpontosította, hiszen 35 liternyi habot használtak fel a gyereknapi bulira. – Minden évben van habparti gyereknapkor, de idén a vírus miatt ez elmaradt – mondta az ötletgazda Varga György polgármester. – Szerencsére jó időnk is volt és így délelőtt az óvodásoknak tartottunk habpartit, délután pedig az iskolásoknak.

Mindenki legnagyobb megelégedésére, hiszen a lurkók nagyon élvezték a szabadtéri szórakozást. – Nagyon örültünk a meghívásnak, mert a gyerekek nagyon élvezték – mondta Gyenis Sándorné, vezető óvónő. Nyáron tizennyolc kisgyermek felügyeletét látják el a Törökkoppányi Napköziotthonos Óvodában, év közben pedig huszonhét óvodást nevelnek az intézményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!