Lóerők és nyílvesszők

2023.06.18. 10:24

A magyarok nyilai záporoztak a brit tévés legendákra a Kassai-völgyben

A legendás brit műsorvezető trió, a Grand Tour stábja látogatott Kassai Lajoshoz a napokban megjelent legújabb filmjükben.

Sonline

Ahogy arról hallani lehetett tavaly nyáron Kaposváron nagy feltűnést keltett egy tévés stáb, melyről kiderül hogy a Grand Tour csapata volt Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond műsorvezetőkkel együtt. A napokban megjelent Eurocrash elnevezésű epizódban Európa keleti országain keresztül túráztak a különleges autókkal. Gdansktól Bledig bejártak több országot is, így Magyarországot is érintette a három őrült autóimádó, méghozzá egyenesen a Kassai-völgybe vették az irányt. 

A Top Gear egykori sztárjai itt megmutatták több milliós közönségüknek, hogy miért féltek a magyarok nyilaitól. Az őrült szuperprodukcióban a három barát autóikkal szlalomoztak egy kialakított füves pályán, ám közben magyar lovasíjászok nyilai záporoztak a járgányokra és a műsorvezetőkre. A korántsem veszélytelen mutatvány során a vezetőoldali ablakok alá helyezték el a céltáblaként szolgáló vesszőfogót az autókon, így ha kicsit fölé céloznak a lovasíjászok akár komoly baj is történhetett volna. Erre azonban nem került sor, az autók céltábláit azonban már nem kímélték a vágtázó íjászok, sündisznót csináltak a tévés legendák járműiből alig fél perc leforgása alatt. 

Néhány hete Kassai Lajos Instagram oldalán osztott meg egy bejegyzést ami sejtette már hogy a Grand Tour stábja járt nála. Azt sokan tudják már a lovasíjászról, hogy az Oscar-díjas színész Matt Damon tőle tanulta meg az íjászat fogásait a Nagy Fal című hollywoodi mozihoz. S most újabb szuperprodukcióban szerepelt a Kassai Lajos.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában