Karád

2023.12.13. 10:47

Kordáék is felléptek a jótékonysági koncerten

A szeptemberi börgöndi repülőgép-balesetben megsérült Denke család minden tagja részt tudott venni a számukra szervezett karádi jótékonysági gálán az elmúlt héten.

Marosi Gábor

Fotó: Bősze András

A település sportcsarnokában szervezett eseményen több mint háromszáz vendég előtt léptek fel a meghívott művészek. Balázs Klári és Korda György, R. Kárpáti Péter, Faragó András Topi, Várkonyi András és Dézsenyi Zsófi is színpadra állt december 9-én Karádon. Az est házigazdája Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője volt. Gergely Rozália, a karádi művelődési ház közművelődési szakembere elmondta, R. Kárpáti Péterrel közösen szervezték meg a gálaestet, mely úgy sikerült, ahogyan azt előre eltervezték. 

– Elképesztően jó hangulatot csináltak a fellépők, nagyon jól sikerült a rendezvény – mondta Gergely Rozália. – Szerencsére sokan gondolták úgy, hogy támogatják a Denke családot, ezért gyorsan megtelt a sportcsarnok és telt ház előtt zajlott a jótékonysági esemény. Fontosnak éreztem azt, hogy megszervezzem – hangsúlyozta Gergely Rozália. Plusz meglepetésként a fellépő művészek egy közös vacsorát is szerveztek a Denke családnak. 

A családfő, Denke Iván elmondta, nagyon jól esett, hogy ismét gondoltak rájuk, és sokan segítettek azért, hogy könnyebb legyen az életük. – Jól éreztük magunkat az előadáson, de azért még nem jöttünk helyre teljesen – emelte ki Denke Iván. – A fiam, a feleségem és én már jobban vagyunk, a kislányunknak viszont még szüksége van a kezelésekre. Ezért egy évig még biztosan kell járnunk a Bethesda kórházba. Fia már jobb lelkiállapotban van, lánya azonban csendesebb lett és csak az igazán fontos dolgokról beszél. Neki még sok idő kell ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon.

Fotó: Bősze András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában