Itt az új klip!

2024.03.09. 12:30

Dánielfy Gergő fesztiválzenével rukkolt elő

Új dallal és nőnapi köszöntéssel rúgta be a hétvége ajtaját. Dánielfy Gergely hamarosan Kaposvárra is ellátogat.

Koszorus Rita

Forrás: HAON-.HU

A fiatal tehetség, Dánielfy Gergő nevét talán már nem kell bemutatnunk a Sonline olvasóinak, hiszen a Kaposvári Egyetem (a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus jogelődje - a szerk.) Rippl-Rónai Művészeti Karán szerzett diplomát és egy ország ismerte meg a nevét, amikor a 2018-as Dal döntőjébe került. De ezen felül abban az évben ő lett az Év felfedezettje is az ítészek szerint. 

Dánielfy Gergely
Zajlik az élet  Dánielfy Gergő körül. 
Forrás: haon.hu

Azóta elég sok minden történt a zenésszel, zenekarával az Utazókkal fesztiválok rendszeres fellépői, Gergő az Petőfi TV műsorvezetőjeként a képernyőn is feltűnik. Számtalan sikeres dalt és klipet tudhat magáénak Gergő és zenekara, amelyek sorában most egy újabb jelent meg pénteken a Mammamia. A dallamos, jól táncolható nóta, valószínűleg fesztiválok kedvelt dala lesz, s reménykedünk benne, hogy Gergőék kaposvári koncertjén is műsorra tűzik majd. Ugyanis Dánielfy Gergő és az Utazók fellépnek a Rippl-Rónai Fesztiválon. 

A fesztivál első napján, csütörtökön, vagyis május 30-án bulizhatunk zenéikre a Kossuth téren. 

A fesztiválszezon első nagy dobása! 

A fesztiválon a magyar zenei élet krémje mellett nemzetközi sztár is a színpadra lép, hiszen a román dance-pop sztár Minelli is fellép az Arénában. A szervezők sorra jelentik be a részleteket a fesztivállal kapcsolatban és még számíthatunk meglepetés fellépőre a Kaposvári Arénában, ahol már az eddigi nevek sem számítanak piskótának. Ugyanis fellép a már említett Minellin kívül, Dzsúdló, Lil Frakk, Ekhoe, Pogány Induló és a szintén somogyi kötődésű BSW is. 

Az ingyenes koncertek programja pedig az alábbiak szerint alakul: 

Május 30. csütörtök 

  • EDDA Művek
  • Dánielfy
    Május 31. péntek 
  • Curtis

Június 1. szombat 

  • Blahalouisiana
  • Margaret Island

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában