Visszatért a képernyőre

2024.03.01. 14:39

Élményekkel igen, de nyereménnyel nem gazdagodott Orbán Ági

Kalandos tévéforgatáson van túl Orbán Ági, a Konyhafőnök harmadik évadának győztese

Koszorus Rita

Forrás: RTL.hu

Kilenc évvel a győzelem után visszatért a képernyőre Orbán Ági és férje, akik Gundel Takács Gábor vezényletével Az ugrás című új műsorban szerepeltek, amellyel az volt a céljuk, hogy egy lakóautót vesznek és utazásra indulnak. Ez sajnos nem sikerült, hiszen Ági leesett, de nagyszerű élmény volt a versengés. 

– Nagyon izgalmas volt a forgatás, amelynek helyszíne Hollandiában volt. Ez egy igazi profi produkció, monumentális díszletekkel és mindennel, ami az ilyen showműsorokhoz jár, mondta Orbán Ági. Stílszerűen Gundel palacsintát is készített Orbán Ági a műsor kedvéért, akinek nem szállt fejébe a népszerűség. A kisbajomi séffel legutóbb is a Kaposvári Nagypiacon beszélgettünk, ahol rendszeresen feltűnik, hogy házi készítésű portékáival örvendeztesse meg a vásárlókat. 

A piacon is összefuthatunk Ágival. 
Fotó: Lang Róbert

Ugyanis a Konyhafőnök óta székhelyet váltott az Orbán család és Kisbajomba költöztek, ahol nekiláttak megvalósítani Ági álmát, a pajtaéttermet. Egy saját farmot alakítottak ki és Ági miután elvégzett egy sajtkészítő tanfolyamot saját készítésű finomságokat is készít az általa főzött isteni ételeken kívül. Orbán Ági testvére unszolására jelentkezett a Konyhafőnök harmadik szériájába, amelyet aztán meg is nyert. A szobrászból lett hobbiséf azóta gasztroműsorokban szerepel és megnyitotta pajta éttermét is. 

– Szerencsére már vannak érdeklődők Budapestről is és nagyon népszerű a pajta táborunk is, mondta Orbán Ági, aki sosem fogy ki az ötletekből. Megszületett a kisborjú, akit meg is lehet majd simogatni húsvétkor, hiszen farmlátogatással egybekötött programot tervezünk, tette hozzá a grafikusból lett séf. De már a nemzeti ünnepen is programmal várják a kulináris élvezetekre vágyó vendégeket, hiszen reformkori lakomát tartanak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában