Színötös

2022.06.15. 10:00

Ebben az évben is várjuk a színötös tanulók képeit

Idén is van rá lehetőség, hogy ne csak az ismerősök körében büszkélkedhessenek a szülők gyermekeik kitűnő bizonyítványával.

Fotó: Shutterstock

A Somogyi Hírlap és a sonline.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Somogy megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2021/2022-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni kizárólag a www.sonline.hu/szinotos oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével.
 

A jelentkezési határidő: 2022. július 6.

 

A színötös tanulók portréit július 11-től a Somogyi Hírlapban és a sonline.hu-n is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat, hogy csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában