Járványügy Somogyban

2020.09.22. 11:18

Karanténban kellett volna lennie a táskarablónak

Letartóztatták azt a rablót, aki egy idős nőre támadt a nyílt utcán. Kiderült, hogy a gyanúsítottnak karanténban kellett volna lennie.

K.G.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, az idős gyalogos a zöld jelzésre várt az egyik kaposvári áruházhoz közeli járdaszigeten, amikor a 30 éves férfi mögé lépett és megpróbálta a kezéből kitépni a kézitáskáját. Az asszony azonban nem engedte el a pántot, ezért a gyanúsított lerántotta, és egy ideig a táskával együtt vonszolta a földön, azonban amikor erre a járókelők is felfigyeltek, elmenekült.

A sértett besietett az áruházba, ahol kérésére a biztonsági őrök visszatartották a szintén az áruházba igyekvő gyanúsítottat a rendőrök kiérkezéséig. Ezután a rendőrök bilincselték meg a támadót. A gyanúsítottnak egyébként a bűncselekmény idején hatósági házi karanténban kellett volna lennie, mivel nemrég tért haza külföldről. A Kaposvári Járásbíróság ügyeletes nyomozási bírója a részben távmeghallgatás keretében megtartott ülésén az ügyészség indítványának helyt adott, és elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában