Videó!

2017.12.10. 16:35

Megválasztották Kaposvár szépét

Kilencedik alkalommal keresték Kaposvár szépét a hétvégén. A gálaest végén a szakmai zsűri Szamosi Jennifert választotta nyertesnek, így az ő fejére kerülhetett a korona.

Böcz Zoltán

Megtelt a kaposvári Dorottya Hotel díszterme, közel kétszáz hozzátartozó és érdeklődő volt kíváncsi a kilenc döntős lányra. A jelöltek egy hónapja készültek már erre az estére. Rengeteg segítséget kaptak a szépségek a táplálkozás, alakformálás öltözködés és smink terén is.

– Volt olyan lány, aki a döntőre egy hónap alatt hat kilót leadott – árulta el Varga Andrea főszervező.

Mint megtudtuk azt est főszereplőinek nem volt könnyű dolguk a felkészülés során, ugyanis a legtöbb lány a mai divatot követve már nem hord rendszeresen magassarkút, így a koreográfiát is sokat kellett gyakorolni.

A döntős lányokat megcsodálhatta a közönség többek között esküvői ruhában, de bikiniben is. Az est nyitásaként egy meglepetéstáncot is előadtak. Szintén nagy sikert aratott a nagyérdemű körében a rendezvényt színesítő fürdőruha- és fehérnemű-bemutató. A jó hangulatot tovább fokozta Ilyés Jennifer énekesnő előadása is, aki egykor szintén indult a Kaposvár Szépe versenyen és udvarhölgy lett.

A koronát a korábbi győztes ezúttal Szamosi Jennifernek adta át, aki képviselni fogja Kaposvárt a Magyarok Világszépe és a Miss World Hungary versenyeken is. A két udvarhölgy kilétére is fény derült: Kilic Ayla és Hahn Bonita örülhetett még az est végén. Érdekesség, hogy mindkét udvarhölgy korábban indult Sonlány elnevezésű versenyünkön is. Búslakodni azonban egyik nevezőnek sem volt oka, hiszen mindenki értékes ajándékokkal gazdagodott.

Varga Andrea elárulta, hogy a következő, tizedik alkalomra nagyszabású rendezvénnyel készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában