elsimerés

2018.03.26. 17:57

Somogyi szakembereket díjaztak az Erdők Nemzetközi Napján

Három somogyi szakember is díjat vehetett át az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából.

Góz Lilla

Az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából adták át a Pro Silva Hungariae díjakat a szakma legkiválóbb képviselőinek. Az ünnepélyes rendezvényen összesen huszonkilencen – köztük több somogyi is – vehettek át elismerést Nagykanizsán. Miniszteri elismerő oklevelet kapott Duics Szabolcs, a Kaszó Zrt. belső ellenőre. A szakembert az erdőgazdálkodás, a vadgazdálkodás, az üdültetés és a közjólét területén végzett kiemelkedő munkája miatt díjazták.

Horváth László, a Kaszó Zrt. erdészeti osztályvezetője pedig az erdőművelésben az úgynevezett öntözéses technológia bevezetésében, a pályázatokban, az Év erdésze verseny szervezésében végzett kiváló tevékenységéért kapott miniszteri elismerő oklevelet. A társaság harmadik díjazottja pedig Vereczkey Márton, kereskedelmi osztályvezető lett, aki az eredményes értékesítés elérésében, informatikai program fejlesztésében végzett kiváló munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában