jubileum

2018.10.15. 16:57

Programsorozattal emlékeznek meg az elmúlt 50 évről

Egy héten keresztül színes programokkal ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a Honvéd Utcai Tagiskola.

Marosi Gábor

A jubileumi hetet fotókiállítással nyitották meg hétfőn az intézményben. A két hétig látható tárlat anyagait Tarlósi Miklós munkáiból válogatták össze a szervezők. Az iskola igazgató-helyettese már óvodás kora óta a fotózás szerelmese, évente több ezerszer kattint gépével vagy telefonjával. Kedvenc témája a természet fotózás, de városokról is szívesen készít képet. Az iskolában hétfő délután foci kupát is rendeztek, amelyre félszáz szülő nevezett.

A programsorozat kedden is folytatódik, Honvéd 50 címmel emlékezést tartanak régi iskolai dolgozókkal közösen. A hét közepén pedig iskolaestet rendeznek a városi sportcsarnokban, ahol a jelenlegi diákok szinte mindegyike fellép majd. A jubileumi hetet csütörtökön délután alsósoknak rendezett vetélkedővel, majd utcabállal zárják. A programokra a volt diákokat is várják a szervezők.

A Honvéd-iskolában felújítás is kezdődött a napokban. Az épület új szigetelést kap és napelemeket is felszerelnek a iskola tetejére. Emellett pedig a két tornaterem és az öltözők is megújulnak. A külső munkálatokkal várhatóan decemberre végeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában