vissza nem térítendő támogatás

2018.11.15. 17:22

Huszonötmillió forintra pályázhatnak a civilek

A MOL Alapítvány új pályázatán a helyi egyesületek és alapítványok nyerhetnek egyenként félmillió forintos vissza nem térítendő támogatást.

Fenyő Zsuzsa

A Helyi Érték Program célja, hogy helyi kezdeményezéseket és összefogásokat támogasson. Négy kategóriában lehet pályázni országszerte: jövő generációja, kultúra, környezetvédelem-fenntarthatóság és társadalom. – Azért indítottuk el az új programunkat, hogy a helyben élő emberek életét, közösséggé válását segítsük, és azokat támogassuk, akik helyi problémákra keresnek helyben adható válaszokat – mondta Apáti-Tóth Kata, a pályázatot meghirdető cég kommunikációs igazgatója.

Az Adj lendületet helyi közösségednek! mottójú programra december 15-ig pályázhatnak az egyesületek és alapítványok az ország 50 körzetéből. A pályázatok elbírásánál előnyt jelent az önkéntesség, és lényeges, hogy a jelentkezők újszerű megoldásokat találjanak a régi problémákra.

Az új pályázat összeállításánál fontos szempont volt, hogy minél több témában lehessen pályázni, és helyi szinten szülessen döntés a nyertesekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában