gyógyító kenyér

2019.07.03. 18:00

Gyógyítanak az „okos” cipók

Hamarosan a megye boltjainak polcain is megtalálhatóak lesznek az új fajta kenyerek, az „okos” cipók.

Munkatársunktól

A kedvező élettani hatású termékeket az Európa Pék Kft. készíti majd Somogyban. Septe József, a cég ügyvezetője kérdésünkre elmondta: a kenyerek nemcsak finomak, hanem egyedi vitamin- és ásványianyag-összetételüknek köszönhetően hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a haj, a bőr és a csontozat normál állapotának a fenntartásához is.

Septe József hozzátette: Somogyban minél többekhez szeretnék eljuttatni az egészséget támogató termékeket, értékes plusz szolgáltatást nyújtva ezzel. Az okos élelmiszereket hosszú ideje tartó kutatási, fejlesztési és innovációs program keretében a debreceni központú Hajdúsági Sütödék-csoport cégei fejlesztették ki. Mára négy önálló sütőipari márka született, amelyek egyenként különböző élettani, egészségi területeken nyújtanak szolgáltatást az embereknek. Az új „okos” cipókat várhatón júliustól lehet megvásárolni.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában