szépség mustra

2019.12.08. 17:10

Megkoronázták a legszebb kaposvári lányt

Hammer Noémi lett Kaposvár Szépe 2019-ben.

Marosi Gábor

????????????????????????????????????

A szépségkirálynő amellett, hogy értékes ajándékokat nyert, bekerült a Miss World Hungary legjobb húsz versenyzője közé. A szépségkirálynő fejére szombaton este került fel a korona a Dorottya Hotelben megrendezett eseményen. Első udvarhölgynek Fehér Fannit választotta a zsűri, a második udvarhölgy pedig Hahn Bonita lett. A különdíjat Abai Angelika érdemelte ki, a közönségdíjasnak járó elismerést pedig az első udvarhölgy, Fehér Fanni kapta.

Az idei Kaposvár Szépe versenyre harmincöt lány jelentkezett, közülük kilencen jutottak be a döntőbe. A döntősök többször is színpadra álltak a hétvégén, elsőként egy karácsonyi műsorral nyűgözték le a közönséget, majd estéi ruhában vonultak végig a bálteremben. Ezt követte a várva várt bikinis forduló, végül pedig menyasszonyi ruhában mutatták meg szépségüket.

Varga Andrea Lusy, a Kaposvár Szépe verseny megálmodója elmondta: három hétig készítették fel a lányokat a versenyre. Ez idő alatt edzőterembe, szoláriumba jártak és tanulták a különféle koreográfiákat. A felkészülés nem volt zökkenőmentes, de ahogy közeledett a döntő mindenki tökéletesen elsajátította a lépéseket. A legfiatalabb versenyző tizenhét, a legidősebb pedig huszonegy éves volt. Varga Andrea Lusy kiemelte: a döntő gördülékenyen lezajlott, a lányokkal pedig teljesen elégedett volt, hiszen amit kért tőlük, azt teljesítették is. Hozzátette: az udvarhölgyek is szerepelnek majd egy országos megmérettetésen, a két fiatal a Magyarok Világszépe versenyen képviselheti Kaposvárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában