Segítség

2020.04.25. 06:00

Baromfikkal teltek meg a csökölyi háztartások

Burgonyát, zöldhagymát, lisztet és szerdán pedig csirkéket vittek a csökölyieknek. A helyi önkormányzat minden eszközt megragad, hogy támogassa a falubelieket, hiszen sokuknak jól jön a segítség a koronavírus miatti járványhelyzetben. 

Góz Lilla

Csirkékkel telt meg a traktor pótkocsija Csökölyben. Jákói telepről ezer darab brojler vágnivaló baromfit hoztak a falubelieknek szerda délután. Sokan már a hídon várták a szállítmányt, kezükben ládákkal, amelybe a baromfik kerültek.

- Minden helyinek két és fél kilós csirkét viszünk, a háztartásonként kiosztandó baromfi mennyisége a családtagok számának figyelembevételével történik – mondta el Jakab Csongor polgármester. Hozzátette: sok család került nehéz helyzetbe a koronavírus miatti veszélyhelyzetben és úgy gondolják, hogy az élelem nyújthat segítséget számukra.

 

– Próbáljuk a lehetőségeinkhez mérten támogatni a helyi lakosokat, a közelmúltban vittük már házhoz hagymát,burgonyát, lisztet és szájmaszkokat is – mondta el Jakab Csongor polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában