menetrend

2020.10.16. 07:22

Felújítás miatt busszal döcöghetünk

Több megállóhely között pótlóbuszok szállítják az utasokat, tájékoztatott a vasúttársaság.

Sonline

Illusztráció

A Dombóvár–Gyékényes vasútvonalon december 12-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, közölte szerkesztőségünkkel MÁV Zrt.. Hozzátették Beleg és Somogyszob állomás között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Mivel a július végi heves zivatarok következtében a megáradt Rinya-patak alámosta az egyik vasúti hidat, melynek helyreállítása, megerősítése hosszabb időt vesz igénybe, ezt a munkát folytatják a vágányzár ideje alatt.

A vonatok Kaposvártól általában pár perccel korábban vagy később indulnak, fogalmaztak a tájékoztatóban. Várhatóan Gyékényesre 20-30 perccel később érkeznek meg járatok, onnan pedig 20-30 perccel korábban indulnak a vonatok. Ezért érdemes lesz az utasoknak korábban a megállóhelyre érkezni.

A Somogy InterCity Belegig közlekedik, onnan busszal lehet Somogyszobra eljutni, majd egy másik vonatra kell átszállniuk az utasoknak, de az a vonat nem IC szolgáltatásúként közlekedik tovább Gyékényesre.

A Beleg és Somogyszob közötti pótlóbuszok közlekedéshez igazodva, a Somogyszob–Nagyatád vonalon december 12-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában