Járványügy Somogyban

2020.10.14. 12:54

Online oktat a Gárdonyi és a Gyakorló, szünet a Duráczkyban

A héten már ismét tantermi óráik vannak a Táncsicsos diákoknak, de a Gyakorló gimnazistái továbbra is digitális munkarend szerint tanulnak.

Góz Lilla

Forrás: Shutterstock

Fotó: Studio Romantic

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla: hazaküldték múlt csütörtökön a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium nyolc gimnáziumi évfolyamába járó kétszáz tanulót.

A héten a koronavírusos megbetegedések miatt online tanulnak, a feladatokat a Kréta felületen kapják meg. Az általános iskolások továbbra is a tantermi oktatásban vesznek részt.

Rendkívüli szünetet rendelt el a Népegészségügyi Szerv a héten a Duráczky iskola két osztályában, mert az egyik pedagógus koronavírus tesztje pozitív lett. A gyerekeket hazaküldték és a tervek szerint jövő hét vége felé térhetnek vissza iskolájukba.

A kaposvári Gárdonyi általános iskolában három osztály tanul online. Több somogyi iskolából hiányoznak diákok, akik otthon gyógyulnak megfázásos tünetekkel.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában