Járványügy Somogyban

2020.11.11. 15:20

Korlátozások a sportlétesítményekben

A keddi korlátozások a kaposvári sportlétesítményeket is érintik, erről a Kapos Sport Nonprofit Kft. tájékoztatott közleményében.

Sonline

Mindezek alapján az Arany úti sportcentrum létesítményeiben az alábbiak szerint folytatódik tovább a munka.

- A Kaposvár Arénában a három profi, élvonalbeli egyesület (KKK, 1. MCM-Diamant, Fino) továbbra is edz, illetve játssza a mérkőzéseit, de most már nézők nélkül, zárt kapuk mögött. Amennyiben a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége engedélyezi, továbbra is rendezünk utánpótlás kosárlabda-tornákat, illetve a megyei férfi bajnokság küzdelmei is folytatódnak, ugyancsak zárt kapus lebonyolításban.

- A jégcsarnokban a Kaposvári Sportiskola és a Kasi USE leigazolt és a versenyrendszerben résztvevő jégkorongozói továbbra is edzhetnek és játszhatnak mérkőzéseket. A szinkronkorcsolyázók közül szintén a leigazolt és a sportági versenyrendszerben szereplő sportolók edzhetnek a továbbiakban, a kicsik és a kezdők nem. A közönségkorcsolya további intézkedésig szünetel.

- Az RG-csarnokban és a dzsúdó-csarnokban továbbra is edzhetnek azok a sportolók, akik leigazoltak és a saját sportági versenyrendszerben szerepelnek. Szabadidős foglalkozásokra további intézkedésig nincs lehetőség.

- Az asztalitenisz csarnokban a Kaposvári AC igazolt, a sportági versenyrendszerben szereplő sportolói edzhetnek.

- A műfüves labdarúgó pályán nincs lehetőség arra, hogy amatőr csapatok játsszanak szabadidős céllal.

- Az atlétikai pályán a leigazolt és a sportági versenyrendszerben szereplő atléták, triatlonisták, öttusázók edzhetnek, illetve az egyéni szabadidős sporttevékenység – futás, gyaloglás – gyakorlása megengedett. A csapatsportok gyakorlása tilos.

- Az evezős tanmedencében a Kaposvári Vízügyi SC leigazolt és a sportági versenyrendszerben szereplő sportolói edzhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában