Járványügy Somogyban

2021.01.26. 11:00

Karikó Katalinék vakcinájára vár Lovász Márta

A szilveszteri partik elmaradtak, nem rendeznek bálokat, Lovász Márta varrodájában mégis zakatolnak a varrógépek. A kaposvári divattervező annak ellenére, hogy a legelegánsabb ruhák az idén vállfán maradtak, bizakodó. Azt várja, hogy újra rendezvényeket tartsanak.

Turbéki Bernadett

– Optimistának mondom magam, pozitívan állok a helyzethez, remélem, áprilisban már lesznek rendezvények, és lehet nagyobb, többfős esküvőt tartani – mondta Lovász Márta, aki már a nyári kollekcióra koncentrál. – Sajnos, a kialakult járványhelyzetben most az a legfontosabb, hogy meg tudjam tartani az alkalmazottakat. Emiatt is fontosnak tartom, hogy mindenki beoltassa magát – mondta a divattervező, aki azt is elárulta, egészségügyi végzettségére alapozva „oltáspártinak” nevezné magát, és mindenkit biztat a vakcina beadatására. A magyar fejlesztésű oltóanyagban bízik, ha lehet választani, azt szeretné megkapni.

– A Karikó Katalin-féle, magyar tudósok közreműködésével kifejlesztett vakcinát szeretném, de az orosz oltás elől sem zárkózom el. Bár a koronavírus eddig szerencsésen elkerülte a családomat, a férjemmel együtt regisztráltunk, és várjuk, hogy sorra kerüljünk és növeljük a beoltottak táborát – mondta Lovász Márta, akinek eredetileg egészségügyi végzettsége is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában