Járványügy Somogyban

2021.05.21. 12:30

Biztonságos mindennapokat vár az oltástól Szalai Erzsébet

Szalai Erzsébet vállalkozó nap mint nap rengeteg emberrel találkozik a piacon, s nem volt számára kérdés a koronavírus elleni oltás. Az első AstraZenecát már felvette, a második június 9-én következik.

Harsányi Miklós

– A családunkban már szinte százszázalékos az átoltottság – mondta. – A gyermekem és az unokám is regisztrált, s nagy megnyugvással tölt el, hogy a kereskedőtársaim is hasonlóan gondolkodnak. Úgy érzem, hogy a biztonság, az egészség minden családban a legfontosabb. A koronavírus­-járvány már több mint egy éve jelen van az életünkben, s a megoldást kizárólag a vakcina jelenti. Az országban többfajta oltóanyagot biztosítanak a lakosságnak, s hihetetlen, hogy alig pár hónapon belül ennyire felgyorsult az átoltottság.

Szalai Erzsébet szerint elég csak az utóbbi időre visszagondolni, s látszik, hogy szűkebb környezetünkben is mennyien szenvedtek a koronavírustól. Sok volt a beteg, és sajnos sokan vesztették életüket. Ezért a mai napig minden egyes tragédia figyelmeztet és emlékeztet a közös felelősségre. Úgy érzi, ha van esély és lehetőség, akkor minél hamarabb vegye fel mindenki a vakcinát. Szalai Erzsébet szerint biztató, amit a piaci vásárlóktól hall manapság. Az idősebbek és fiatalok túlnyomó többsége látja, hogy van értelme, hozadéka a koronavírus elleni védőoltásnak. Ez teremti meg a biztonságos életet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában