Minden napra Balaton

2021.08.25. 08:50

Rockerek aláírásával jótékonykodnak Fonyódon

A RockBalaton idén több újítással tért vissza, fotókiállítások kísérték a rendezvényt és beiktattak egy nulladik napot is, amelyet a Tankcsapdával tölthettek a rajongók.

Turbéki Bernadett

Kajetán Jácint a kezdetektől fotózza a RockBalaton rendezvényeit, így a backstage–ben járva gyakran kerül közel a rockbandákhoz.

Idén egy pólót és filcet is vitt magával, így a rendezvény összes fellépőjének aláírása szerepel azon a pólón, amellyel a Fonyódi Mentőalapítványt szeretné segíteni.

– Eredetileg az volt az ötletem, hogy minden fellépő zenekarból aláíratom valakivel a ruhadarabot, ám szinte egytől egyig az összes tag ellátta az autogrammjával, mint például Gidófalvi Attila, aki egy elefántot is rajzolt a pólóra – mondta.

– A Fonyódi Mentőalapítvány kérés nélkül segít, ha szükség van rá, most rajtunk a sor, hogy mi segítsünk nekik – mondta a fiatalember. Jácint egy közösségi oldalon külön online eseményt készített, ott lehet licitálni a hamarosan ereklyének számító darabra. A pólóra eddig 150 ezer forintos ajánlat érkezett, ám augusztus 30-án 16 óráig még lehet licitálni, amikor a győztesnek át kell utalnia az összeget.

Fotó: Kajetán Jácint

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában