Energiaválság

2022.09.29. 17:47

Korlátozzák a csurgói uszoda nyitvatartását a rezsiköltségek miatt

A takarékossági intézkedések nem kerülik el a Csurgói Uszodát sem, ahol az elszálló energiaárak miatt korlátozzák a szolgáltatások nyitvatartását.

Forrás: Csurgói Városi Uszoda FB

A drasztikusan emelkedő rezsiköltségek miatt az önkormányzatok takarékoskodni kényszerülnek, mint arról már korábban írtunk, beruházásokat állítanak le a megyében, de Balatonbogláron például a bezárás mellett döntöttek a városi uszodával kapcsolatban. Arról is írtunk, hogy Nagyatádon egy szálloda zár be a megemelkedett költségek miatt. 

Csütörtökön a Csurgói Városi Uszoda is közzétette a nyitvatartással kapcsolatos döntéseket. Ezek értelmében a létesítmény korlátozásokkal tart majd nyitva. - Október 4-től minden nap, beleértve a hétvégét is 14-19 óráig lehet igénybe venni a termálmedencéket és a tanmedencét. A szaunát hétköznap 16 és 18:30 között, hétvégén 15 és 18:30 között használhatják a vendégek. Szauna felöntések szombat és vasárnap megfelelő létszám esetén 16:00 és 17:30 kezdéssel lesznek, írták a közleményben. 

A közösségi oldalra feltöltött információnál néhány szülő már csalódottságának adott hangot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában