Motiváció

2023.06.17. 06:59

Strandbelépőt adott Barcs a kitűnő bizonyítványok mellé

20210801 Barcs Nincsen könnyű évük a somogyi fürdőknek, de még mindig jobb a helyzet, mint tavaly volt. Amióta oldottak a korlátozásokon sokkal többen váltanak jegyet a létesítménybe, de nagyon hiányoznak a horvát és német vendégek is. Fotó: Kovács Tibor KT Somogyi Hírlap

Fotó: Kovács Tibor

Idén nyáron a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező barcsi általános és középiskolás diákok ajándék belépőt kaptak a sikeres tanulmányaik elismeréseként a város önkormányzatától. Koós Csaba, Barcs polgármestere a Barcsi Híreknek elmondta, hogy összesen 231 jegyet osztottak ki a város iskoláiban és bízik abban, hogy új hagyományt tudnak ezzel a kezdeményezéssel teremteni. A polgármester arra is kitért, hogy az érettségizők és szakmai vizsgázók a záróvizsgát követen kapják meg a belépőket. Az intézmények már átvették a belépőjegyeket, a kiválóságok pedig a bizonyítványukkal együtt az osztályfőnöküktől vehetik majd át az egyszeri belépésre jogosító szelvényeket, amelyet a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban tudnak majd beváltani a nyáriszünet végéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában