Fegyveres incidens

2023.10.31. 15:24

Lemondott az igazgató az iskolai puskás incidens után

Lemondott a balatonföldvári általános iskola igazgatója, ezt a Siófoki Tankerület Balatonföldvár hivatalos Facebook oldalán megosztott közleményében közölte.

Koszorus Rita

Fotó: YAKOBCHUK VIACHESLAV

 Az igazgató azután döntött így, hogy múlt pénteken egy pályaorientációs előadás közben elsült egy vadászfegyver a Gróf Széchenyi Imre Általános Iskolában.

Mint arról beszámoltunk egy vadászként dolgozó szülő is részt vett a tanórán, ahova elvitte engedéllyel tartott vadászfegyverét és éles lőszereket. A lőszerek a hetedikesekhez kerültek, akik a fegyverrel kilőttek az iskolaablakon. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg, egy aggódó szülő hívta fel szerkesztőségünk figyelmét a történtekre.

A közleményben azt írják, hogy a rendőrség és az intézmény fenntartója megteszi a szükséges intézkedéseket, az eljárást lefolytatását követően pedig tájékoztatják a közvéleményt a fejleményekről. Azt is közölték, hogy a fenntartó és az intézmény munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a nevelő-oktató munka zavartalan maradjon az iskolában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában