Gyalogló hónap

2023.10.16. 16:26

Várkapitányi tárlatvezetést futottak össze a fiatalok

A szigetvári Zrínyi Vár felajánlását adták át hétfő délelőtt a kaposvári tourinform irodában azon kaposvári oktatási intézmények képviselőinek, akik a legtöbb gyermeket indították a szeptember 30-án megrendezett B64 Jótékonysági Futógálán.

Góz Lilla

Szigetvár várkapitányának, Salamon Ferencnek felajánlása a 2023/24-es tanév során egy alkalommal nyújt max. 35 fős csoport részére egy teljes körű belépőjegyet a vár szolgáltatásaihoz. Városunk óvodái közöl, a Nemzetőr Sori Központi Óvoda, általános iskolák közöl a Lorántffy Zsuzsanna Református Iskola, a középiskolák közül a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium indította a legtöbb gyermeket a futó eseményen. 

Fotók: Lang Róbert

A díjátadón a szervezők bejelentették, hogy az „Egészséges Kaposvár 2030” program keretében az „Október a Világ Gyalogló Hónapja” felhíváshoz kapcsolódva városismereti teljesítmény túrát szerveznek. A nyertes csapatok rögtön kipróbálhatták az útvonalakat.  A túrát szintidőn belül, és a kvíz lapot helyesen kitöltő teljesítők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, amelyeket a jövő héten adnak át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában