Utak

2023.11.11. 17:22

Nemsokára 110-el roboghatunk végig a 67-es út, jelenleg lezárt szakaszán is

Utolsó fázisába ért a 67-es gyorsforgalmi út, látrányi elkerülő szakasza.

Sonline.hu

Fotó: Lang Robert Kaposvar

  A közel 11 kilométer hosszú út szakasz már október eleje óta keseríti meg az autósok életét a jó ügy érdekében, hiszen Kaposvár irányából jövet Látrány- Balatonlelle felé terelték az utat, ami a jelenleg érvényes közlekedési szabályok betartása esetén 15-20 perccel is megnövelhette a menetidőt.  Ennek, szerkesztőségi értesüléseink szerint jövőhét csütörtöktől vége! Vagyis az adventi időszakban már újra repeszthetünk a 2x2 sávoson a Balatonra, vagy épp a Somogy vármegyei székhelyre, mindenféle terelés nélkül. 

A fejlesztéssel kapcsolatban Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtökön Kaposváron azt mondta, hogy ezzel az úttal megközelíthető lett Kaposvár, így kinyílt a lehetőség a város gazdasági fejlődése előtt is. Kiemelte, hogy a somogyi vármegyeszékhely ezzel az infrastruktúrális fejlesztéssel beléphet abba az elit klubba, amit Debrecen, Székesfehérvár, vagy Győr tudhatott eddig magáénak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában