Siker

2023.11.05. 11:30

Sikerrel debütált Orlandóban a kaposvári Király Laci

A legjobb tízről alig lemaradva zárta élete első Mr. Olympia versenyét az Egyesült Államokban Király László, kaposvári profi testépítő.

Koszorus Rita

Magyar idő szerint szombat délután állt a világot jelentő deszkákra a floridai Orlandóban Király László, aki classic phisique kategóriában versenyzett az egyik legjelentősebb testépítő versenyen. 

Az elődöntőből nem jutott ugyan tovább a döntőbe, de így sem csüggedt a verseny után. Sőt azt mondta social csatornáin, hogy ezzel a versennyel egy új szintet lépett. Megköszönte követőinek a bíztatást, úgy fogalmazott: egészen a Tengerentúlig hallatszott követőinek szurkolása. 

– Nem vagyok csalódott, mondta a youtube-ra feltöltött videóban. Az a lényeg, hogy a kihagyott 2021-es Mr. Olympia után szeretném felvállalni azt az embert, aki lettem, tette hozzá. 

A floridai verseny ideje alatt megosztott posztjai alatt is tízezernél több kedvelést kaptak insta posztjai, amelyek alatt sokan osztották meg biztató szavait a sportolóval. 

A videóban László azt is elárulta, hogy a március tartó felkészülést most egy két hónapos regeneráló fázis követi majd. Néhány napig még marad Amerikában, majd folytatja a munkát. Hiszen nem vereségként éli meg a Mr. Olympiát, ugyanis a célja az volt, hogy túlteljesítse saját magát. 

Friss tiktok videójában elmondta azt is, hogy a tavaszi Arnold Classic testépítő versenyen is el fog indulni. 

Fotó: Király László Instagram oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában