Hastánc gála

2023.12.21. 13:37

Ledfűzérek festették különleges fénybe a hastáncosokat Siófokon

A hétvégén rendezte meg hagyományőrző szándékkal a Jeratel Hastánc Stúdió idei gálaműsorát Siófokon. Az alapból is magával ragadó hastánc műsort a különleges ledes koreográfiák tették még különlegesebbé. A rendezvényről Altfatterné Pirgl Enikő, a Jeratel hastánc Stúdió vezetője, és a rendezvény főszervezője mesélt portálunknak.

Barkóczy László

Tizenkettedik alkalommal rendezzük meg ezt a különleges gálát – mondta el kérdésünkre Enikő, – és most nyolcadik alkalommal Siófokon. A gálánkon az elmúlt egy évben tanultakat tesszük színpadra. Az is különleges az előadásainkban, hogy soha nem ismételjük önmagunkat, minden évben egy teljesen új műsorral készülünk, amit korábban még nem láthattak az érdeklődők.

 

Altfatterné Pirgl Enikő elmondta azt is, hogy az országban egyedülálló módon, ők ötvözték a modern ledtechnikát és a show-elemekkel bővített hastáncot, így kapva egy olyan különleges színpadi showt, amit mindenkinek látnia kell. Az eredmény egy olyan fény- és táncjáték, ami bárkit magával ragad.

– 35 táncosunk lépett fel a gálán, – folytatta Enikő, – a legfiatalabb 4,5 éves, míg a legidőseb 60 év feletti volt. 32 két különálló műsorral készültünk, és mindegyik nagy sikert aratott, a közel 300 néző között. A műsor közel két órás volt, ez is sejteti, hogy egy ilyen produkcióra rengeteget kellett készülni. A tavalyi gálát egy hetes szünet követte, majd már készülni is kezdtünk az idei gálára. Ez több száz munkaórát jelent. De minden perc megérte.

A stúdióvezető elmondta azt is, hogy már most azon gondolkodik, hogy milyen táncokból felépülni a jövő évi gála. Több ezer különleges ledet tervez jövőre is, melyekkel ismét elvárázsolhatja a nézőket, így emelve még magasabb szintre a show hastáncot.

A teljes beszélgetést hallgasd meg podcast műsorunkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában