modern celluloid

2020.07.01. 09:00

Szinte minden témában készülnek alkotások a Compur fotóklubban

Természetfotók, emberábrázolások és idilli tájképek a világ minden szegletéből.

Góz Lilla

Negyvenhárom fotót állították ki a Compur Fotóklub alkotói. A fotóművészek méteres fényképeiből hétfőn nyílt tárlat az Együd Árpád Kulturális Központ Vaszary képtárban, a tárlatot Szita Károly polgármester nyitotta meg. Az ünnepségen Baksa Ferencről, elhunyt alapító tagjukról is megemlékeztek a Compur fotósai. Eredeti időpont szerint március 16-án nyitották volna a tárlatot, de a koronavírus-járvány miatt akkor el kellett halasztaniuk.

– A Pro Urbe Kaposvár díjat, amit az év elején kapott meg a csaknem negyven esztendeje tevékenykedő klubunk, ez a kiállítás koronázza meg – mondta el Bedő Kornél, a Compur Fotóklub elnöke. Hozzátette: a fotóklub 1982-ben alakult meg, ötven tagjuk a világ minden tájáról készített fényképet. A somogyiak mellett pécsi, budapesti és Hollandiában élő klubtagjuk is van. Ma is várják azoknak a fotósnak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk. A tárlat július végéig látható az Agórában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában