eredményhirdetés

2020.12.20. 17:22

Fonyódé a legszebb betlehem az olvasók szerint

Fonyód kettős győzelmével zárult az első Sonline betlehem szépségversenyünk. A szakértő zsűri ezt az alkotást ítélte a legszebbnek, de a közönségdíjas is a Balaton-parti város lett.

Sonline

Fotó: Kajetan Jacint

Hétvégére gőzerőre kapcsolatak a nevező települések és felpörgött a lájkok száma a közösségi oldalunkra feltöltött fotóknál. A győztes kétségkívül Fonyód betleheme lett, amelyet szakértő zsűrink is a legjobbnak ítélt ízlésessége és harmonikus kinézete miatt.

Másodikként végzett a közönségszavazásban Osztopán, s harmadik helyezést érte el Mosdós a közönségszavazatok tekintetében.

Nagyon sokan voksoltak, s szerencsére nevezőink is akadtak szép számmal. Sőt olyan település is volt, aki most kimaradt a versenyből. Egyet ígérhetünk azoknak, akik most lemaradtak a lehetőségről: a betlehem szépségverseny sikerét látva már biztos, hogy jövőre is meghirdetjük.

A nyertes díja – ahogy ígértük – megjelenési lehetőség a Sonline-on a nyertes betlehemmel, amelyet még karácsony előtt közölni fogunk!

Gratulálunk mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában