járvány

2021.11.14. 12:00

Megtizedelte a vírus a Karzatot

Hosszú időn után ismét újra közönségtalálkozót tarthatott a Karzat Baráti Kör, amely a színházbarátokat tömöríti a somogyi megyeszékhelyen.

K. G.

A járvány miatt maradtak el az eddigi rendezvények, de a régen várt találkozóba ezúttal szintén beleszólt a koronavírus. A nézők, érdeklődők jóval kevesebben érkeztek a megszokottnál, és a vendégek közül is hiányoztak. A meghívott fiatal színésznő, Bakonyi Alexa beteg lett, Sarkadi Kiss János színművész pedig egyeztetési problémák miatt volt kénytelen távol maradni.

Olt Tamás, a Csiky Gergely Színház művészeti vezetője azonban szerencsére el tudott menni, s Kisari Zalánt is magával vitte a baráti kör találkozójára. A fiatal színész nemrégiben szerződött a somogyi megyeszékhely teátrumába. Elmondta: szeretne sok szerepet kapni. A közönséggel a Csárdáskirálynőről beszélgettek, és arról, hogy miben más az operett legújabb kaposvári feldolgozása az eddig megszokottakhoz képest. Kaponya Ottó, a Karzat elnöke attól tart, hogy súlyosbodhat a Covid-helyzet, ezért nem tudja, mikor lesz a következő rendezvényük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában