Programkavalkád

2023.09.17. 18:57

Sisakos Sáskák lepték el a lengyeltóti diófesztivált

Motorosnappal kezdődött az idei lengyeltóti diófesztivál szombaton, ahol a Lengyeltóti Sisakos Sáskák szervezésében először felvonulást, majd gyermek- és extrém motorversenyt tartottak.

Koszorus Rita

Az ünnepi forgatag délután aztán a település rendezvényparkjában folytatódott, ahol főzőverseny vette kezdetét. A nevezett csapatoknak pityókás ételekkel kellett elvarázsolniuk a zsűrit. Természetesen idén is megrendezték az elmaradhatatlan diós sütemények versenyét, amelyhez a desszerteket már előre elkészíthették a versenyzők. 

Az egész napos forgatag programjai között helyet kapott a hagyományos szőlőtaposás, a szüreti borkóstolás és a kézműves kirakodóvásár is, ahol többek között kelevízi kosarat és kézműves termékeket is vásárolhattak az érdeklődők. A szervezők gondoltak a fiatalabb generációra is, így gyermekprogramok is várták a betérőket. A diófesztiválon fellépett a Lengyeltóti Brass Band, az Ördöngös Táncegyüttes, a Marcali Bajtársi Dalárda, a napot végül Varga Feri és Balássy Betti koncertjével, valamint mulatsággal zárták.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában