Labdarúgó NB II.

2017.09.02. 20:32

Fontos pontot mentett a Siófok

A hat meccs óta nyeretlen Csákvár otthonában kétgólos hátrányból egyenlítve szerzett pontot a BFC Siófok két pontrúgásnak köszönhetően. Nagyon fontos pontot szereztek idegenben öt vereség után.

Keszthelyi Zoltán

Pocsék második félidei kezdés után öt perce alatt kétgólos hátrányt szedtek össze a balatoniak, melynek köszönhetően úgy tűnt, újabb vereség lesz a vége. Hidvégi balról belőtt szabadrúgása, melynél Gál csúsztatott jól bele a labdába visszaadta a reményt. A vendégek aztán már a ráadásban, egy újabb, a félpályáról felívelt Hídvégi szabadrúgás után egyenlítettek, melynél úgy tűnt, Elekről pattant a hálóba a játékszer.

A balatoniak öt vereség után szereztek újra pontot, igaz a – sok hibával játszó házigazdák megmutatták miért is álltak az utolsó helye A balatoniakat – akiknél az „állandó kezdők” közül Nagy Dániel, Petneházi és Farkas keretben sem volt Elek pedig a kispadon kezdett – persze dicséret illeti a hozzáállásukért, nagy kár, hogy a két rúgott gól csak egy pontot ért számukra.

Ez volt a siófokiak negyedik csákvári bajnokija, eddig mindig vereséggel távoztak, sőt gólt sem szereztek, most végre valamicskét javult a statisztika.

Merkantil Bank Liga NB II – 7. forduló

Aqvital FC Csákvár – BFC Siófok 2–2 (0–0)

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Kepe Arnold, Iványi István)

Aqvital FC Csákvár: Horváth D. – Horvat (Bokros – 80.p.), Nagy Zs., Tar, Kovács G. – Sándor Gy., Mészáros D. – Magyari (Daróczi – 46p.), Polonkai (Papp M. – 73.p.), Oldal – Jelena. Vezetőedző: Szanyó Károly

BFC Siófok: Balajcza – Szilágyi, Lorentz, Fehér Zs., Hidvégi – Gál M., Lázár Zs. – Kozma (Tamaskó – 65.p.), Szabó B. (Elek B. – 73.p.), Kovács D. – Tóth B. Vezetőedző: Disztl László

Gólszerzők: Oldal (48.p.), Jelena (52.p.), Gál M. (74.p.), Elek B. (93.p.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában