Röplabda NB I., férfiak

2017.11.05. 19:11

Fino Kaposvár: győzelem a szomszédvári rangadón

Három–nullra verte a Fino Kaposvár csapata a lelkes és fegyelmezetten játszó Pécsi TE-PEAC együttesét.

Fenyő Gábor

Pécsi TE-PEAC–Fino Kaposvár 0–3 (–27, –20, –21)

Pécs, POTE sportcsarnok, 100 néző. V.: Farkas L., Éri.

A pécsi bajnoki találkozón a nyitójátszma sorsa csak a ráadásban dőlt el. A második felvonás már sima volt, akárcsak a harmadik, bár ekkor jó darabig a házigazda pécsiek vezettek. A folytatásban előbb csütörtökön a Miskolci EAFC ellen Magyar Kupa-mérkőzésen szólítják majd pályára a Fino Kaposvár csapatát, vasárnap pedig a Bp. MAFC-BME együttesét fogadják bajnoki találkozón.

– A fegyelmezetten játszó és nagyon jól támadó házigazda pécsiek ellen meg kellett küzdenünk a győzelemért. A folytatásban nyitásban és védekezésben is javulnunk kell – mondta a vasárnapi pécsi fellépés után Demeter György, a 18-szoros bajnok és ugyancsak 18-szoros Magyar Kupa-győztes Fino Kaposvár mestere.

Pécsi TE-PEAC: Dolgos (1), Fodor D. (4), Turcsics (1), Várhalmi (6), Cordies (19), Horváth B. (17). Csere: Kaszás Z. (liberó), Pordán (–), Portik (–), Pólics (2). Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán.

Fino Kaposvár: Keen (2), Horváth K. (15), Vajda T. (8), Nikolov (13), Nagy J. (9), Kalmár Á. (8). Csere: Pápai P. (liberó), Szabó Barna (–). Vezetőedző: Demeter György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában