RÖPLABDA NB I./FÉRFIAK

2017.11.24. 20:15

Kötelező a győzelem a sümegiek elleni derbin

A Sümegi RE csapatával mérkőzik meg hazai pályán a rekordbajnok Fino Kaposvár együttese.

Fenyő Gábor

Vasárnap 17 órakor ismét pályára szólítják a Fino Kaposvár együttesét. Ezúttal egy olyan találkozó következik a sorban, ahol nem kell feltétlenül megfeszülni, s talán még a kulcsjátékosokat is lehet pihentetni, lévén a Sümegi RE nem igazán tartozik az acélos alakulatok közé.

Szerdán este Szlovákiában viszont annál jobban meg kell majd izzadni. A szlovák bajnok VKP Bystrina SPU Nitra elleni Challenge Kupa-visszavágón már bravúr kell(ene) a tovább jutáshoz, miután a somogyi megyeszékhelyen rendezett első meccset a nyitraiak nyerték emlékezetes nagy csatában, 130 percig tartó ütközetben 3–2-re. A hétvégén viszont fellélegezhetnek a játékosok, ugyanis nem kell Kazincbarcikára utazniuk. A találkozót elhalasztották január 10-ére, mivel az M4Sport közvetíti.

A sorsolás szerint decemberben csak egyetlen bajnoki fellépés vár majd a rekordbajnok Fino Kaposvár csapatára: 17-én Debrecenbe utaznak. Az évkezdet ellenben annál rázósabbnak ígérkezik: január 7-én Kaposvárra jön a Dunaferr, 10-én következik a már előbb említett Vegyész RC Kazincbarcika elleni idegenbeli tv-s meccs, 14-én pedig a Bp. Pénzügyőr SE vendégei lesznek Demeter György mester tanítványai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában