KÉZILABDA NB I./NŐK

2018.05.04. 18:01

Visszavághat a Siófok KC a budaörsi vereségéért

A fehérvári döntetlennel nagy esélyt szalasztott el a Siófok KC, ám máris itt a javítási lehetőség otthon a Budaörs ellen szombaton 18 órakor.

Keszthelyi Zoltán

Mondhatni kötelező a győzelem, ráadásul van miért visszavágni, hiszen a siófokiak meglepetésre kikaptak Budaörsön, ahová ráadásul négy győzelemmel a hátuk mögött érkeztek. Semmi jel nem utalt tehát a vereségre. Az első félidő még rendben is volt, aztán a másodikban látványosan összeomlottak a szezon végén távozó Lars Rasmussen tanítványai.

Tíz gólt lőttek csupán a második félidőben két kihagyott hetessel, ellenben kaptak huszonkettőt a szezon leggyengébb félidejét produkálva. Nagyon hiányzik az a Budaörsön hagyott két pont...

A két együttes mostani találkozója vélhetően nem fog hasonló meglepetést tartogatni: a Siófok KC otthon kemény(ebb), lévén a kilenc, illetve hét győzelemmel érkező Kisvárdát és Vácot is megállították a Kiss Szilárd Arénában.

A budaörsiek – a soraikban a korábban siófoki színekben is szerepelt Farkassal, Szabadfival és Brettnerrel – viszont nem azt a színvonalat képviselik: csak a 10. helyen találhatók a bajnoki tabellán. A legutóbbi négy fordulóban otthon játszottak. Kikaptak a Debrecentől és a Békéscsabától, utána viszont nyertek a Vasas és az MTK ellen.

A legutóbbi idegenbeli bajnokijukat április elején, Székesfehérváron játszották, ahol három perccel a vége előtt még vezettek, ám végül eggyel kikaptak. Ez utóbbi, illetve a még a szezon elején Kisvárdán aratott sikerük azért figyelmeztető jel lehet, ám ha fegyelmezetten teszik a dolgukat a pályán Nze Minkóék, akkor nem jelenthet számukra gondot az újabb két pont begyűjtése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában