Kézilabda NB I., férfiak

2018.09.07. 13:24

Az újonc ellen kezdené meg a pontgyűjtést a Csurgói KK

A Mezőkövesd együttesét fogadja vasárnap 17.40 órakor a Csurgói KK élvonalbeli férfikézilabda-csapata. A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport.

Huszárt Hajnalka

Vasárnap ismét pályára lép a Csurgói KK együttese: az újonc Mezőkövesdi KC csapata lesz az ellenfél. Mindkét együttes vesztes találkozóról érkezik, és értelemszerűen a lehető legtöbbet szeretné kihozni a mérkőzésből. Erre nagyobb esélye a hazai gárdának van, hiszen a papírforma alapján is ők az esélyesebbek a bajnoki pontok megszerzésére.

Buday Dániel, a Mezőkövesd vezetőedzője régi ismerősként látogat Csurgói KK-hoz, hiszen nem is annyira régen még a somogyi alakulatot erősítette játékosként. Igaz, ez az együttes már nem az, amelyben ő játszott, és ő is más szerepben érkezik Somogyba.

– Újoncként nehezebb a dolgunk, hiszen fel kell vennünk az élvonal ritmusát – mondta Buday Dániel. – Fiatal játékosaimnak még rutint kell szerezniük az ilyen találkozókra. Több volt a Cegléd elleni találkozóban is, és a Csurgói KK ellen sem számítok könnyű meccsre. Nyomás nélkül játszhatunk, nem mi vagyunk az esélyesek, de koncentrált jó játékkal egy szoros találkozót szeretnénk vívni a nagyon jó játékosokat felvonultató Csurgó ellen. Kis szerencsével még egy bravúr is beleférhet a vasárnap esti mérkőzésbe.

A találkozót vasárnap 17.40-től a M4 sportcsatorna élőben közvetíti Csurgóról a Sótonyi László Sportcsarnokból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában