Labdarúgó NB III.

2019.08.30. 17:16

Nagy feladat elé állíthatja a Komárom a Balatonlellét

A Komárom VSE csapatát fogadja a Greenplan Balatonlelle SE a harmadosztály ötödik játéknapján.

Klein Péter

A vasárnap 16 órakor kezdődő találkozót a hazaiak a tizenkettedik, míg a vendégek – akiket a volt szövetségi kapitány, Bozsik Péter irányít – az ötödik helyről várják.

– A Komárom egy elég összeszokott, jó futballt játszó csapat – véli a soron következő ellenfélről Kenéz Szabolcs, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Tapasztalt, rutinos játékosok alkotják az ellenfél keretét. Nem állít mindeket egyszerű feladat elé ez a mérkőzés, de tudtuk, hogy elég sok kihívást tartogat számunkra ez az év. Próbálunk megbirkózni ezekkel, bízom benne, hogy eredményes hétvégét zárunk majd.

A balatoniak a legutóbbi hazai bajnoki mérkőzésüket megnyerték, s most is erre készülnek a somogyiak.

– Minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy pontot, pontokat akarunk szerezni, ezúttal sem lesz ez másképp – folytatta a vezetőedző. – Arra leszek kíváncsi, hogy a csapatom melyik arcát mutatja. Ha a Ménfőcsanak ellenit, akkor van keresnivalónk, ha viszont a Lipót ellenit, akkor az egy kicsit kétségbe ejtene, de bízom benne, hogy az előbbi a csapat igazi arca. Kicsit ismételten átformálódott a keretünk, hiszen vannak, akik felépültek a sérülésből, de ezen a héten is lesznek hiányzóink, így ezzel is meg kell birkóznunk.

A komáromiak eddig hét pontot szereztek, de ennek a zömét hazai környezetben, hiszen idegenben csak a III. Kerületben tudtak egy döntetlent elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában