NB III. Nyugati csoport

2019.11.24. 16:00

Két piros, egy gól: kikapott a Balatonlelle Pápán

Egygólos vereséget szenvedett a Pápai Perutz FC vendégeként a Greenplan Balatonlelle SE az NB III. Nyugati csoportjának 16. fordulójában.

Klein Péter

Az új kör első fordulójában a Pápa vendégeként szólították pályára a Greenplan Balatonlelle SE labdarúgóit, akik az első félidő derekától már emberhátrányban küzdöttek, hiszen Benke Bálintot kiállított a játékvezető. A szünet előtt Böröczky Bálint szerezte meg a mindent eldöntő találatot a hazaiak számára, akik a második félidő elején szintén megfogyatkoztak, hiszen Hanzl Máté is idejekorán mehetett zuhanyozni. A balatoniak bár mindent megtettek az egyenlítésért, de ez nem jött össze számukra, s nem tudtak pontot szerezni Pápán.

– Nagyon sok energiát tette bele a csapat a mérkőzésbe, egyenrangú ellenfelei voltunk a Pápának, de a tabellába az egygólos siker kerül csak bele – értékelt Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Az első félidőt a hazaiak irányították, masszívan védekeztünk, de egy buta hiba után, az alapvonalról kaptunk gólt. A második félidőben, tíz a tíz ellen hullámzó volt a játék, így abban kell javulnunk, hogy az ilyen mérkőzéseken legalább egy pontot szerezzünk a folytatásban.

Pápai Perutz FC–Greenplan Balatonlelle SE 1–0 (1–0)

Pápa, 300 néző. V.: Juhász D. (Bognár L., Imrő).

Pápai Perutz FC: Keserű – Császár A., Szilágyi A., Dóczi, Kalász (Vincze Á., 88. p.), Hanzl, Szabó Zs. (Baldauf, 89. p.), Irmes (Farkas B., 69. p.), Zsirai, Nagy T., Böröczky B. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Greenplan Balatonlelle SE: Ritzl – Hrabovszki, Hegedűs Gy., Kiss K., Balogh B. – Katona Gy. (Fila, 69. p.), Pap M., Kovács D. – Benke, Pleszkán (Péntek, 80. p.), Körmendy (Laczkó, 73. p.). Vezetőedző: Bőzsöny János.

Gólszerző: Böröczky B. (43. p.).

Kiállítva: Hanzl (46. p.), illetve Benke (29. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában